BIJELJINA – STANIŠIĆI – IZLET

BIJELJINA – STANIŠIĆI – IZLET

Cena već od 25€ po osobi

BIJELJINA – STANIŠIĆI – IZLET

DATUM REALIZACIJE:         12.oktobar 2024

Etno selo “Stanišići” osnovano je 2003. godine, zahvaljujući inspiraciji Borisa Stanišića. Više od nekoliko godina on je putovao po srpskim selima srednje Bosne u potrazi za starim kućama i predmetima koji će sačuvati predstavu o jednom vremenu i kulturi življenja sa kraja 19. i početka 20. veka. Rezultat je autentično planinsko selo u sred semberske ravnice.

PROGRAM PUTOVANJA: POŽAREVAC–BEOGRADBIJELJINA-STANIŠIĆIBEOGRAD–POŽAREVAC

Polazak iz Požarevca u 07:30h sa dolaznog perona AS,iz Beograda u 08:30h.  Putovanje sa usputnim pauzama za odmor i granične formalnosti. Obilazak manastira Sv. Petke nedaleko od Bijeljine. Po dolasku u Bijeljinu, panoramsko razgledanje grada (Spomenik Kralju Petru I Karađorđeviću, Manastir Svetog Vasilija Ostroškog, Crkva Sv.Georgija) i slobodno vreme za predah u centru grada. Odlazak u Stanišiće, slobodno vreme za obilazak Etno sela. Povratak u kasnim popodnevnim časovima. Putovanje uz usputnu pauzu za odmor i obavljanje graničnih formalnosti. Dolazak na mesto polaska oko ponoći.

CENA ARANŽMANA 25 € PO OSOBI IZ POŽAREVCA

                                20 € PO OSOBI IZ BEOGRADA

 CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • Prevoz turističkim autobusom (audio, TV, DVD, klima…) na relacijama prema programu putovanja
  • Usluge licenciranog turističkog vodiča/pratioca tokom trajanja aranžmana

 CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • Individualne troškove
  • Ulaznice za muzeje i druge kulturno-istorijske spomenike
  • Ostale troškove koji nisu obuhvaćeni programom.

 

Program je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja TA MOBILITAS DOO POŽAREVAC, Licenca 71/2021, Kategorija A od 16.08.2021.

Moše Pijade 9, 12000 Požarevac

MB: 07163851

 

Program broj 1 od 14.05.2024.

IZLET – BEZ NOĆENJA

Polazak iz Požarevca u 07:30h sa dolaznog perona AS,iz Beograda u 08:30h. Putovanje sa usputnim pauzama za odmor i granične formalnosti. Po dolasku u Bijeljinu, panoramsko razgledanje grada (Spomenik Kralju Petru I Karađorđeviću, Manastir Svetog Vasilija Ostroškog, Crkva Sv.Georgija) i slobodno vreme za predah u centru grada. Odlazak u Stanišiće, slobodno vreme za obilazak Etno sela. Povratak u kasnim popodnevnim časovima. Putovanje uz usputnu pauzu za odmor i obavljanje graničnih formalnosti. Dolazak na mesto polaska oko ponoći.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

  • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka posle 14h, a napušta se poslednjeg dana boravka do 09h po lokalnom vremenu.
  • Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici turizamarriva.rs .
  • Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta. Slike koje se nalaze u katalogu i na sajtu su primer smeštajnog objekta. Smeštaj ne mora biti identičan kao na slici ali je u istoj kategorizaciji kao prikazani.
  • Svaka soba ima tuš/WC. U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzije i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa ili fotelja na razvlačenje i manjih je dimenzija od standardnog ležaja. Hotel ima restoran, usluga je uglavnom kontinentalni švedski sto (ukoliko to nije drugačije navedeno).
  • Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
  • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
  • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, TV, klima uređaj…).
  • Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik smeštajnog objekta odabrao, vašeg uređaja i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.

OSTALE VAŽNE NAPOMENE:

  • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva u saobraćaju, zatvaranje nekih od lokaliteta predviđenih za obilazak…).
  • Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije i na sajtu organizatora putovanja.
  • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
  • Putnik je lično odgovoran za ispravnost sopstvenih dokumenata i podataka datih u agenciji. Svojim potpisom korisnik potvrđuje da je lične podatke ugovarača i saputnika stavio dobrovoljno na raspolaganje agenciji i dopušta da se isti koriste i učine dostupnim trećim licima iskučivo u cilju zaštite njegovih interesa u svim poslovima vezanim za realizaciju ovog putovanja. Agencija se obavezuje da podatke čuva kao poverljive u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.
  • Organizator putovanja zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacietete po cenama koje se razlikuju od prikazanih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama iz cenovnika nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razilke u ceni.
  • Svaki putnik mora biti svestan da je u toku putovanja član grupe i shodno tome se treba ponašati.
  • Usled državnih i verskih praznika na određenoj destinaciji, postoji mogućnost da neki od lokaliteta, restorana, prodavnica, tržnih centara, muzeja, ne rade.
  • Dužina trajanja slobodnih vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
  • Usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo da prevoz obavi minibusom ili otkaže putovanje, najkasnije 5 dana pre polaska.

NAPOMENE U VEZI PREVOZA:

  • Prevoz se obavlja turističkim autobusima (klima i audio/video oprema).
  • Agencija pravi raspored sedenja u autobusu, uzimajući u obzir redosled uplata, starost putnika, porodice sa decom, posebne potrebe putnika. Prvi red sedišta su službena sedišta i ako nema potrebe, ne izdaju se putnicima.
  • Organizator putovanja ne garantuje redni broj sedišta u autobusu. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija odredi.
  • Moguć je ulazak i izlazak putnika na svim benzinskim pumpama, restoranima, motelima i drugim mestima predviđenim za stajanje na autoputu. Zbog bezbednosti putnika, zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama, kružnom toku ili u zaustavnoj traci autoputa.
  • Zaustavljanje radi odmora putnika je na 3-4h vožnje, zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Plan putovanja, učestalost i mesto pravljenja pauza je utvrđeno u agenciji i nije uvek moguće sprovesti u idealnim uslovima zbog raznih činilaca koje nije moguće kontrolisati (zastoji na putu i sl…)
  • Poželjno je da putnik obeleži prtljag u slučaju da se zaboravi ili izgubi. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju zaboravljenih stvari u autobusu i zamene ili izgubljenog prtljaga.
  • Toalet u autobusima po pravilu nije u upotrebi.
  • U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. U slučaju nepoštovanja ovih odredbi, pratilac grupe će uskratiti dalji prevoz putniku.

Cene su prikazane u evrima a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate: gotovinski ili platnim karticama: VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, MAESTRO.

Slični/preporučeni aranžmani