NEI PORI – ANDREU 2024

NEI PORI – ANDREU 2024

NEI PORI – ANDREU 2024

Vila Andreu se nalazi na oko 80 m od plaže. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 5€ po studiju po danu), TV i terasu. Dvokrevetni studio ima dva single ležaja. Trokrevetni studio ima tri single ležaja ili francuski i singl ležaj. Četvorokrevetni dupleksi imaju po dva single ležaja u dve spavaće sobe i odvojenu kuhinju. Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet. Studiji i apartmani se nalaze u prizemlju, na prvom i trećem spratu.

22.maj 1.jun 11.jun 21.jun 1.jul 11.jul 21.jul 31.jul 10.avg 20.avg 30.avg 9.sep 19.sep
1.jun 11.jun 21.jun 1.jul 11.jul 21.jul 31.jul 10.avg 20.avg 30.avg 9.sep 19.sep 29.sep
1/2 std 95 210 325 400 455 535 575 575 575 515 345 300 210
1/3 std 105 245 365 435 480 565 615 615 615 535 375 330 245
1/4dplx 120 340 480 600 690 790 865 865 865 765 550 480 305

Cena je izražena u evrima na bazi najma studija/duplexa za 10 noćenja

LAST MINUTE  smena 21.07-31.07.2024. – 10% popusta – smeštaj i prevoz (1/2 std)

ARANŽMAN OBUHVATA

 • Smeštaj u izabranom studiju/apartmanu na bazi 10 noćenja
 • Usluge predstavnika inopartnera na destinaciji
 • Troškove organizacije i realizacije aranžmana

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Klimatsku taksu – plaća se na licu mesta 1,5€ po studiju/apartmanu po danu. Klimatska taksa je podložna promeni
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje – Agencija posreduje u procesu obezbeđivanja polise po uslovima kompanije Dunav osiguranje
 • Individualne troškove putnika

USLOVI SMEŠTAJA:

 • Dete može da deli ležaj sa roditeljima ukoliko nije starije od 7 godina.
 • Ukoliko putnik putuje sam plaća punu cenu dvokrevetnog studija/apartmana

Postoji mogućnost razlikovanja studija/apartmana u izgledu u odnosu na fotografije sa sajta.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja TA “MobiLitas” doo Požarevac

usklađeni sa YUTA Opštim uslovima putovanja

Licenca 71/2021, Kategorija A, od 16.08.2021.

Individualni cenovnik broj  31.01.2024.

Olimpska regija (Pieria) nalazi se u severoistočnom delu kontinentalne Grčke. Glavni grad ove oblasti je Katerini. Glavne karakteristike regije su široke, peščane plaže, koje su dobitnici Plave zastave. Najpoznatija letovališta su: Paralia, Olympic beach, Nei Pori i Leptokaria.
Olimp je najviša planina u Grčkoj. Na grčkom jeziku Olimp znači Svetla planina. U Grčkoj mitologiji, planina je dom dvanaest olimpskih bogova. Planina je najveća znamenitost ove regije, a 1985. godine je proglašena Nacionalnim Parkom.
NEI PORI je poznato letovalište u podnožju Olimpa, nalazi se u neposrednoj blizini Platamona. Turističko mesto prepoznatljivo po zrnasto zlatnožutom pesku i dugoj peščanoj plaži. Nei Pori obiluje prijatnim restoranima, tavernama koji Vam pružaju mogućnost da uživate u tradicionalnom grčkom ambijentu uz nacionalna jela i muziku.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan – Ulazak u smeštajne jedinice posle 14h.
2. – 10. dan – Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom studiju/apartmanu
11. dan – Napuštanje studija/apartmana do 09h. Kraj programa.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
• U studio/apartman se ulazi prvog dana boravka posle 14h, a napušta se poslednjeg dana boravka do 09h po grčkom lokalnom vremenu.
• Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.mobilitastravel.rs .
• Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta. Slike koje se nalaze u katalogu i na sajtu su primer smeštaja u datoj vili/hotelu. Smeštaj ne mora biti identičan kao na slici ali je u istoj kategorizaciji kao prikazani.
• Putnici ulaze u očišćen i spremljen smeštaj, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni.
• Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima (osim gde je drugačije navedeno), toalet papirom i sredstvima za higijenu. U svim smeštajnim jedinicama promena posteljine se vrši jednom u toku boravka (osim gde je drugačije navedeno).
• Agencija na svakoj destinaciji ima lokalnu agenciju/vlasnika hotela ili vile. Predstavnik/vlasnik hotela/vile pomaže u rešavanju realnih problema koje je moguće otkloniti a uz dobronamernu saglasnost i strpljenje putnika.
• Eventualne neispravnosti i nedostatke u apartmanima putnik prijavljuje predstavniku agencije. Svaku pričinjenu štetu tokom boravka putnik je u obavezi da nadoknadi vlasniku objekta pre napuštanja smeštaja.
• Organizator putovanja ne garantuje spratnost smeštajne jedinice, položaj terase i pogled.
• Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za single krevet je širine od 75-90 cm, a za francuski krevet (za 2 osobe) širine od 110–140 cm. Pomoćni ležaj može biti fotelja na rasklapanje ili krevet manjih dimenzija.
• Opis vrste smeštajnih jedinica: Studio je smeštajna jedinica koja se sastoji od kupatila (tuš/WC) i jedne prostorije u kojoj se nalazi naznačeni broj ležaja i kuhinjski deo koji je opremljen rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem. Apartman je smeštajna jedinica koja se sastoji od kupatila (tuš/WC), odvojene spavaće sobe sa naznačenim brojem ležaja i odvojene kuhinje opremljene rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem. Postoji mogućnost da u kuhinji bude određeni broj ležaja. Dupleks apartman je smeštajna jedinica koja ima kupatilo (tuš/WC), dve spavaće sobe sa naznačenim brojem ležaja i zaseban kuhinjski deo koji je opremljen rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem.
• Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, TV, klima uređaj…).
• Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik vile odabrao, vašeg uređaja i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.
Mogućnost korišćenja Wi-Fi je od 01.06.2024-29.09.2024.
• Ukoliko neka vila/hotel poseduje parking to ne znači garantovano raspolaganje istim.
• Vlasnik vile zadržava pravo promene cene za korišćenja klima uređaja u toku sezone.

OSTALE VAŽNE NAPOMENE:
• Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije i na sajtu organizatora putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o navedenom programu.
• Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
• Putnik je lično odgovoran za ispravnost sopstvenih dokumenata i podataka datih u agenciji. Svojim potpisom korisnik potvrđuje da je lične podatke ugovarača i saputnika stavio dobrovoljno na raspolaganje agenciji i dopušta da se isti koriste i učine dostupnim trećim licima isključivo u cilju zaštite njegovih interesa u svim poslovima vezanim za realizaciju ovog putovanja. Agencija se obavezuje da podatke čuva kao poverljive u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.
• Organizator putovanja zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje se razlikuju od prikazanih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama iz cenovnika nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
• Putnici su dužni da voucher za smeštaj preuzmu u agenciji dva dana pre putovanja. Putnici koji nisu u mogućnosti da lično dođu do agencije, voucher će dobiti putem maila. U tom slučaju potrebno je da isti odštampaju. Smeštaj putnika na sopstvenom prevozu, ukoliko nije na dan dolaska smene, moguć je u periodu od 08h do 22h.
• Preporuka agencije je da se putnici upoznaju sa rutom puta, dokumentacijom i opremom potrebnoj za vozilo, zakonima u zemlji u koju idu i kroz koju prolaze.
• Za prelazak državne granice maloletno lice, državljanin Republike Srbije do navršene 16. godine života, kada putuje samo ili u pratnji drugog lica koje mu nije roditelj ili staratelj, mora posedovati overenu saglasnost oba roditelja, ako zajednički vrše roditeljsko ili starateljsko pravo. Maloletno lice ne mora posedovati overenu saglasnost oba roditelja, ako zajednički ne vrše roditeljsko pravo, već to pravo vrši jedan od roditelja samostalno. U tom slučaju mora posedovati overenu saglasnost (samo) onog roditelja koji samostalno vrši roditeljsko pravo.
• Uslov za realizaciju ovog putovanja je da putnik poseduje biometrijski pasoš. Za ulazak u EU pasoš treba da važi minimum 3 meseca od dana povratka sa putovanja.
• Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
• Preporuka je, da se putnici informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) na web-stranici Ministarstva spoljnih poslova www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo u ambasadi i konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost i neće izvršiti povraćaj novca u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.

AGENCIJA NE MOŽE SNOSITI ODGOVORNOST ZA PRIMENU SANITARNO-EPIDEMIOLOŠKIH MERA, JER ISTE JEDINO ZAVISE I NADLEŽNOST SU ZEMLJE U KOJU PUTUJETE. MOLIMO VAS DA MERE POŠTUJETE PRVENSTVENO ZBOG LIČNE BEZBEDNOSTI.

AUTOBUSKI PREVOZ:

Cene autobuskog prevoza: Beograd *
Požarevac**
Povratna karta: Odrasli 75 € 70 €
Deca do 10god 60 € 55 €
Jedan pravac: Odrasli 60 € 55 €
Deca do 10god 50 € 45 €

Beograd * – Cene karata za polazak iz Beograda i stajališta duž auto-puta do požarevačke naplatne rampe.

Požarevac ** – Cene karata za polazak iz Požarevca i stajališta duž auto-puta od požarevačke naplatne rampe do Preševa.

Cenovnik broj 1 od 31.01.2024.

OLIMPSKA REGIJA
Polazak iz Srbije Polazak sa destinacije
31.05. 11.06.
10.06. 21.06.
20.06. 01.07.
30.06. 11.07.
10.07. 21.07.
20.07. 31.07.
30.07. 10.08.
09.08. 20.08.
19.08. 30.08.
29.08. 09.09.
08.09. 19.09.
18.09. 29.09.

 

MESTO POLASKA IZ SRBIJE:

GRAD VREME POLASKA MESTO POLASKA
BEOGRAD 17:00 h Parking Muzeja 25. maj (Kuća cveća)
POŽAREVAC 18:00 h Autobuska stanica
Mali Požarevac Tačno vreme i mesto polaska proveriti u agenciji dva dana pre polaska Uređeni parking posle isključenja/petlje Mali Požarevac
Kolari Motel / pumpa Kolari
Velika Plana Motel Velika Plana/pumpa NIS
Svilajnac Motel Stari Hrast/MOL pumpa
Batočina Mihajlović pumpa kod naplatne rampe Batočina
Jagodina Pumpa Coral
Ćuprija Motel Ravanica
Paraćin Restoran Tito
Pojate Restoran Evropa
Aleksinac Restoran Istanbul
Niš Gazprom pumpa NAIS
Leskovac Eko pumpa
Vranje Pumpa NIS

 

MESTO POLASKA IZ GRČKE:

GRAD VREME POLASKA MESTO POLASKA
* po grčkom lokalnom vremenu
Nei Pori 11:00 h ul. Olympus Boulevard, vila Andreu
Leptokaria 11:20 h Ispred hotela Dafni plus
Olympic Beach 11:45 h Autobusko stajalište kod hotela Platon
Paralia 12:00 h Bivši supermarket Best price
NAPOMENE U VEZI PREVOZA:
• Prevoz se obavlja turističkim autobusima (klima i audio/video oprema).
• Agencija pravi raspored sedenja u autobusu, uzimajući u obzir redosled uplata, starost putnika, porodice sa decom, posebne potrebe putnika. Prvi red sedišta su službena sedišta i ako nema potrebe, ne izdaju se putnicima.
• Organizator putovanja ne garantuje redni broj sedišta u autobusu. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija odredi.
• Svaki putnik koji koristi autobuski prevoz mora biti svestan da je u toku putovanja član grupe i shodno tome se treba ponašati.
• Minimalan broj za realizaciju autobuskog prevoza je 30 putnika po smeni. Za manji broj prijavljenih putnika agencija organizuje prevoz spajanjem grupe sa drugom agencijom. Minimum putnika za polazak autobusa iz Beograda je 10. Agencija zadržava pravo da vrši transfer redovnom linijom ili drugim manjim vozilom (po potrebi agencije) od polazišta autobusa ili odredišta do međustanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice ili od međustanice do odredišta. Postoji mogućnost čekanja (do 60 minuta) do ili od mesta transfera (tokom presedanja). Ruta transfera, mesta polazaka, pauza i vrsta vozila za transfer je isključivo u nadležnosti agencije. Ruta transfera ne mora biti najkraćim putem-direktno. Način transfera i ruta ne mogu biti predmet prigovora i žalbe.
• Moguć je ulazak i izlazak putnika na svim benzinskim pumpama, restoranima, motelima i drugim mestima predviđenim za stajanje na auto-putu Beograd – Preševo. Zbog bezbednosti putnika, zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama, kružnom toku ili u zaustavnoj traci auto-puta.
• Zaustavljanje radi odmora putnika je na 3-4h vožnje, zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Plan putovanja, učestalost i mesto pravljenja pauza je utvrđeno u agenciji i nije uvek moguće sprovesti u idealnim uslovima zbog raznih činilaca koje nije moguće kontrolisati (gužva na granicama, zastoji na putu…).
• Ukoliko pratilac grupe proceni da je transfer u zakašnjenju ili je gužva na graničnim prelazima veća od uobičajne, može doneti odluku a u vezi sa Zakonom propisanim uslovima prevoza putnika u drumskom saobraćaju, da ne napravi ili skrati predviđene pauze (uključujući i FREE SHOP).
• Usluga prevoza putnika se vrši samo do odredišta naznačenih u tabeli. Za korisnike individualnog programa Leto Grčka-Olimpska regija 2024, fizički nije moguće prići svakom hotelu/vili (zbog širine ulica, parkiranih vozila, itd.), pa je potrebno da putnik određenu distancu prepešači sa prtljagom. Putnici su dužni da prilikom rezervacije prevoza provere u agenciji mesto izlaska za traženu destinaciju.
• Poželjno je da putnik obeleži prtljag u slučaju da se zaboravi ili izgubi. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju zaboravljenih stvari u autobusu i zamene ili izgubljenog prtljaga.
• Toalet u autobusima po pravilu nije u upotrebi.
• U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. U slučaju nepoštovanja ovih odredbi, pratilac grupe će uskratiti dalji prevoz putniku.
• Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).
• Prtljag (u odlasku i povratku), ograničen je na 1 kofer standardne veličine, dimenzija oko : 45x30x75cm (+10cm) ukupne težine do 25kg i 1 ručni prtljag. U slučaju da prevoznik nema mogućnost da primi dodatni prtljag, putnik je u obavezi da sam obezbedi transport istog.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

– Cene su prikazane u evrima i plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate

– 30 % prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre polaska:

 • Gotovinski
 • Čekovima građana do 15.10.2024. bez uvećanja (svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu)
 • Platnim karticama: VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, MAESTRO, DINA
 • Administrativnom zabranom (za zaposlene u firmama sa kojima agencija ima ugovor)

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena.

Slični/preporučeni aranžmani