Rezultati pretrage

Pregled:

PEFKOHORI – TASSOS & DESPINA 2024

Vila Tassos & Despina se nalazi na oko 120 m od plaže u samom centru. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 5€ po studiju/apartmanu po danu), TV i terasu. Dvokrevetni studio ima francuski ležaj. Dvokrevetni apartman ima francuski ležaj u spavaćem delu i odvojenu kuhinju. Trokrevetni apartman ima spavaću sobu sa francuskim ležajem i single ležaj odvojenu kuhinju. Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet. Vila ima recepciju i prostor za odlaganje stvari pri dolasku i odlasku, kao i toalet u suterenu. Studio i apartmani se nalaze na drugom spratu.

od po osobi
Detaljnije

PEFKOHORI – POSEIDON 2024

Apart hotel Poseidon se nalazi na oko 70 m od plaže u najlepšem delu Pefkohorija. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 5€ po studiju/apartmanu po danu), TV i terasu. Dvokrevetni studio ima francuski ležaj. Trokrevetni studio ima francuski ležaj i sofu na razvlačenje. Petokrevetni apartman ima sobu u kojem se nalaze francuski i sofa na razvlačenje i kuhinja i malu spavaću sobu (odvojenu harmonika vratima) u kojoj se nalazi krevet na sprat. Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet u lobiju i kod bazena. Zgrada poseduje recepciju i bazen (bez ležaljki) koji je zatvoren u periodu popodnevnog odmora, kao i prostoriju za odlaganje stvari pri dolasku i odlasku. Na recepciji se mogu iznajmiti sefovi (nisu dostupni 24h). Apartman i studiji se nalaze na visokom prizemlju i na prvom spratu.

 

 

 

od po osobi
Detaljnije

POLIHRONO – OLGA 2024

Vila Olga se nalazi na oko 70 m od plaže u centru letovališta, preko puta hotela Akrogiali. Svaka smeštajna jedinica ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, TV, klima uređaj (uključen u cenu u periodu od 10.07-01.09.) i terasu. Trokrevetni studio ima tri single ležaja (u nekim studijima dva single ležaja su spojena u francuski). Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet. Vila poseduje veliko ograđeno dvorište sa parkingom. Studiji se nalaze u prizemlju.

od po osobi
Detaljnije

HANIOTI – ODISEAS 2024

Vila Odiseas se nalazi na oko 280 m od plaže i 50 m od centra. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (uključen u cenu), TV i terasu. Trokrevetni studio ima francuski i single ležaj. Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet. Vila ima prostor za odlaganje stvari i toalet koji je gostima na raspolaganju pri dolasku i odlasku. Vila nema svoj parking, ali se na 50 m od vile nalazi besplatan parking kod Zorbas parka. Studiji se nalaze na drugom spratu.

od po osobi
Detaljnije