PAČIR BANJA – SOMBOR

PAČIR BANJA – SOMBOR

Cena već od 2.500 din po osobi

PAČIR BANJA – SOMBOR

DATUMI REALIZACIJE           13.jul 2024

Jeste li čuli za Roze jezero? Ono što ovo jezero izdvaja od ostalih jeste njegova pink boja, koja će vas iznenaditi. Voda u jezeru je izuzetno bistra, ne računajući svetloljubičastu boju, koja potiče od velikih koncentracija joda, broma i litijuma. Ovo roze jezero privući će sve avanturiste i ljubitelje dobrih fotografija, koje mogu načiniti na ovom mestu. Osim jezera, biće vam na raspolaganju i 2 bazena u zatvorenom prostoru, koje možete posetiti i tokom zime.

Sombor: Ovaj prelepi zeleni grad se nalazi u Bačkoj, u njenom severozapadnom delu. Sa zapadne strane grada protiče Dunav, koji odvaja Sombor od Hrvatske. Sa istočne strane grada je Telečka visoravan. Sombor je grad sa 7 trgova i 4 parka, idealan za odmor i opuštanje.

PROGRAM PUTOVANJA: POŽAREVAC- BEOGRAD – PAČIR BANJA – SOMBOR- POŽAREVAC

Polazak sa AS Požarevca u 6h, iz Beograda u 7h. Putovanje ka Pačir Banji. Slobodno vreme za kupanje u popularnom roze jezeru.

Polazak za Sombor. Ovaj prelepi zeleni grad se nalazi u Bačkoj, u njenom severozapadnom delu. Sa zapadne strane grada protiče Dunav, koji odvaja Sombor od Hrvatske. Sa istočne strane grada je Telečka visoravan. Sombor je grad sa 7 trgova i 4 parka, idealan za odmor i opuštanje.  Obilazak grada u pratnji vodiča: Županija, Gradska kuća, Galerija Milana Konjovića, crkva Sv. ĐorđaPovratak u Požarevac u kasnim večernjim satima

 

CENA ARANŽMANA : Iz Požarevca: 2900 din

Iz Beograda: 2500 din

Doplata za polaske iz: Majdanpeka – 1200rsd , Golupca 800 rsd, Velikog Gradišta 600rsd (minimum 10 putnika)  

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz turističkim autobusom (audio, TV, DVD, klima…) na relacijama prema programu
 • Usluge licenciranog turističkog vodiča/pratioca tokom trajanja aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Ulaznicu za Pačir banju -Cena ulaznice 350 dinara za odrasle, 250 za decu
 • Individualne troškove
 • Ulaznice za muzeje i druge kulturno-istorijske spomenike
 • Ostale troškove koji nisu obuhvaćeni programom.

Program je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja TA MobiLitas Doo Požarevac,

Licenca 71/2021, Kategorija A, od 16.08.2021.

Moše Pijade 9, 12000 Požarevac

MB: 07163851

Program broj 1 od 07.06.2024.

PROGRAM PUTOVANJA: POŽAREVAC- BEOGRAD-PAČIR BANJA – SOMBOR -BEOGRAD – POŽAREVAC

Polazak sa AS Požarevca u 6h, iz Beograda u 7h. Putovanje ka Pačir Banji. Slobodno vreme za kupanje u popularnom roze jezeru.

Polazak za Sombor. Ovaj prelepi zeleni grad se nalazi u Bačkoj, u njenom severozapadnom delu. Sa zapadne strane grada protiče Dunav, koji odvaja Sombor od Hrvatske. Sa istočne strane grada je Telečka visoravan. Sombor je grad sa 7 trgova i 4 parka, idealan za odmor i opuštanje.  Obilazak grada u pratnji vodiča: Županija, Gradska kuća, Galerija Milana Konjovića, crkva Sv. ĐorđaPovratak u Požarevac u kasnim večernjim satima

OSTALE VAŽNE NAPOMENE:

 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva u saobraćaju, zatvaranje nekih od lokaliteta predviđenih za obilazak…).
 • Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije i na sajtu organizatora putovanja.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Putnik je lično odgovoran za ispravnost sopstvenih dokumenata i podataka datih u agenciji. Svojim potpisom korisnik potvrđuje da je lične podatke ugovarača i saputnika stavio dobrovoljno na raspolaganje agenciji i dopušta da se isti koriste i učine dostupnim trećim licima iskučivo u cilju zaštite njegovih interesa u svim poslovima vezanim za realizaciju ovog putovanja. Agencija se obavezuje da podatke čuva kao poverljive u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacietete po cenama koje se razlikuju od prikazanih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama iz cenovnika nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razilke u ceni.
 • Svaki putnik mora biti svestan da je u toku putovanja član grupe i shodno tome se treba ponašati.
 • Usled državnih i verskih praznika na određenoj destinaciji, postoji mogućnost da neki od lokaliteta, restorana, prodavnica, tržnih centara, muzeja, ne rade.
 • Dužina trajanja slobodnih vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
 • Usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo da prevoz obavi minibusom ili otkaže putovanje, najkasnije 3 dana pre polaska.
 • Prema Zakonu o turizmu, Član 79, za jednodnevne izlete (putovanja kraća od 24h), nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije putovanja.  

NAPOMENE U VEZI PREVOZA:

 • Prevoz se obavlja turističkim autobusima (klima i audio/video oprema).
 • Agencija pravi raspored sedenja u autobusu, uzimajući u obzir redosled uplata, starost putnika, porodice sa decom, posebne potrebe putnika. Prvi red sedišta su službena sedišta i ako nema potrebe, ne izdaju se putnicima.
 • Organizator putovanja ne garantuje redni broj sedišta u autobusu. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija odredi.
 • Moguć je ulazak i izlazak putnika na svim benzinskim pumpama, restoranima, motelima i drugim mestima predviđenim za stajanje na autoputu. Zbog bezbednosti putnika, zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama, kružnom toku ili u zaustavnoj traci autoputa.
 • Zaustavljanje radi odmora putnika je na 3-4h vožnje, zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Plan putovanja, učestalost i mesto pravljenja pauza je utvrđeno u agenciji i nije uvek moguće sprovesti u idealnim uslovima zbog raznih činilaca koje nije moguće kontrolisati (zastoji na putu i sl…)
 • Poželjno je da putnik obeleži prtljag u slučaju da se zaboravi ili izgubi. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju zaboravljenih stvari u autobusu i zamene ili izgubljenog prtljaga.
 • Toalet u autobusima po pravilu nije u upotrebi.
 • U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. U slučaju nepoštovanja ovih odredbi, pratilac grupe će uskratiti dalji prevoz putniku.

Gotovinski ili platnim karticama: VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, MAESTRO, DINA

Slični/preporučeni aranžmani