ČANJ – HOTEL ADRIA HARMONY 3* 2024

ČANJ – HOTEL ADRIA HARMONY 3* 2024

Cena već od 28€ po osobi

ČANJ – HOTEL ADRIA HARMONY 3* 2024

Čanj je atraktivno turističko mesto, koje se nalazi u uvali između Petrovca i Sutomora, krasi prostrana šljunkovita plaža duga 1100m. U neposrednoj blizini, pristupačna samo s mora, nalazi se čuvena Kraljičina plaža koju smatraju biserom Jadrana.

Hotel ADRIA HARMONY 3* se nalazi u mirnom delu Čanja na 100 m od plaže, tako da omogućuje mir i tišinu turistima. Moderno opremljene sobe (1/2, 1/3, 1/4) pružaju potpuni komfor i udobnost turista, poseduju sopstveno kupatilo, terasu, TV (satelitski program), frižider, klimu (besplatno korišćenje), WiFi, a većina ima pogled ka moru. Obezbeđen parking prostor uz sami objekat. U sklopu objekta je i recepcija koja pruža sve potrebne informacije kao i prostrani restoran sa letnjom baštom i igraonicom za decu. Hotel ima lift, zatvoreni bazen, saunu, otvoreni bazen dubine 55 cm na krovu sa panoramskim pogledom.

 

Struktura Usluga 01.06-21.06. 21.06-11.07. 11.07-25.08.
09.09-30.09. 25.08-09.09.
STANDARD SOBE I SPRAT PP 28 33 40
1/2, 1/3, 1/4
STANDARD SOBE II SPRAT PP 30 37 44
1/2, 1/3, 1/4
LUX SOBE III, IV, V SPRAT PP 33 41 50
1/2, 1/3, 1/4

Cena je izražena u evrima po osobi po danu na bazi polupansiona

ARANŽMAN OBUHVATA:

• Smeštaj u izabranoj smeštajnoj jedinici, sa izabranom uslugom polupansion (doručak/večera-švedski sto)
• Korišćenje SPA centra – uključeno u cenu Standardne sobe II sprat i LUX sobe

ARANŽMAN NE OBUHVATA: 

• Prevoz
• Boravišnu taksu i hotelsko osiguranje (plaća se na recepciji, dnevno po osobi: odrasle osobe: 1,5€ (0,5€ osiguranje + 1€ BT), deca do 12 god: 0,5€ (osiguranje), od 12-18god 1€ (0,5€ osiguranje + 0,5€ BT))
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje – Agencija posreduje u procesu obezbeđivanja polise po uslovima kompanije Dunav osiguranje
• Individualne troškove putnika

USLOVI ZA DECU:
• Deca do 4 godine imaju besplatan boravak (bez ležaja i hrane)
• Deca od 4 do 12 godina na posebnom ležaju plaćaju 70% cene
• Dete do 12 godina sa jednom odraslom osobom u 1/2 sobi plaća 80% cene
• Deca od 4 do 10 godina na zajedničkom ležaju plaćaju 50% cene

DODATNE NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
• Ulazak u sobe od 12.00h a izlazak iz soba do 09.00h poslednjeg dana boravka.
• Krevetac za bebu (na upit) – GRATIS
• Smene počinju večerom, završavaju se doručkom
• Hotelski objekat poseduje sopstvene rezervoare i garantuje stalnu prisutnost vode
• Zatvoreni bazen ne mogu koristiti deca do 12 godina. Deca od 12 do 18 godina mogu koristiti zatvoreni bazen isključivo u pratnji bar jedne odrasle osobe.
• Saunu mogu koristiti isključivo punoletne osobe.
• Doplata za 1/1 sobu je 100%

  Postoji mogućnost razlikovanja sobau izgledu u odnosu na fotografije sa sajta.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja TA “MobiLitas” doo Požarevac 

usklađeni sa YUTA Opštim uslovima putovanja

Licenca 71/2021, Kategorija A, od 16.08.2021.

Individualni cenovnik broj  23.02.2024.

Čanj je atraktivno turističko mesto, koje se nalazi u uvali između Petrovca i Sutomora, krasi prostrana šljunkovita plaža duga 1100m. U neposrednoj blizini, pristupačna samo s mora, nalazi se čuvena Kraljičina plaža koju smatraju biserom Jadrana.

1. dan Dolazak u hotel. Smeštaj u određeni tip sobe posle 12h sa uslugom prema uplaćenoj rezervaciji.
Pretposlednji dan Boravak na bazi polupansiona. Slobodno vreme.
Poslednji dan Doručak, napuštanje hotelskih soba ili studija do 09h.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

• Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.mobilitastravel.rs.
• Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta. Slike koje se nalaze na sajtu su primer smeštaja u datoj vili/hotelu. Smeštaj ne mora biti identičan kao na slici ali je u istoj kategorizaciji kao prikazani. Fotografije smeštaja na sajtu www.mobilitastravel.rs , preuzete su sa sajta hotela Adria Harmony čije su vlasništvo (www.adriahotelcanj.com )
• Svaka soba ima tuš/WC. U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzije i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa ili fotelja na razvlačenje i manjih je dimenzija od standardnog ležaja. Hotel ima restoran, usluga je uglavnom kontinentalni švedski sto (ukoliko to nije drugačije navedeno).
• Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
• Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
• Organizator putovanja ne garantuje spratnost smeštajne jedinice, položaj terase i pogled ukoliko cenom to nije određeno.
• Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je hotel odabrao, vašeg uređaja i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.

OSTALE VAŽNE NAPOMENE:
• Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije i na sajtu organizatora putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o navedenom programu.
• Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
• Putnik je lično odgovoran za ispravnost sopstvenih dokumenata i podataka datih u agenciji. Svojim potpisom korisnik potvrđuje da je lične podatke ugovarača i saputnika stavio dobrovoljno na raspolaganje agenciji i dopušta da se isti koriste i učine dostupnim trećim licima isključivo u cilju zaštite njegovih interesa u svim poslovima vezanim za realizaciju ovog putovanja. Agencija se obavezuje da podatke čuva kao poverljive u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.
• Organizator putovanja zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda slobodne kapacitete po cenama koje se razlikuju od prikazanih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama iz cenovnika nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
• Putnici su dužni da voucher za smeštaj preuzmu u agenciji dva dana pre putovanja. Putnici koji nisu u mogućnosti da lično dođu do agencije, voucher će dobiti putem maila. U tom slučaju potrebno je da isti odštampaju.
• Preporuka agencije je da se putnik upozna sa rutom puta, dokumentacijom i opremom potrebnoj za vozilo, zakonima u zemlji u koju idu i kroz koju prolaze
• Za prelazak državne granice maloletno lice, državljanin Republike Srbije do navršene 16. godine života, kada putuje samo ili u pratnji drugog lica koje mu nije roditelj ili zakonski zastupnik, mora posedovati overenu saglasnost oba roditelja, ako zajednički vrše roditeljsko pravo, ili zakonskog zastupnika. Maloletno lice ne mora posedovati overenu saglasnost oba roditelja, ako zajednički ne vrše roditeljsko pravo, već to pravo vrši jedan od roditelja samostalno. U tom slučaju mora posedovati overenu saglasnost (samo) onog roditelja koji samostalno vrši roditeljsko pravo.
• Uslov za realizaciju ovog putovanja je da putnik poseduje važeću ličnu kartu ili biometrijski pasoš.
• Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
• Preporuka je, da se putnici informišu o uslovima ulaska u zemlju odredišta (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) Agencija ne snosi odgovornost i neće izvršiti povraćaj novca u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Crne Gore.

AGENCIJA NE MOŽE SNOSITI ODGOVORNOST ZA PRIMENU SANITARNO-EPIDEMIOLOŠKIH MERA, JER ISTE JEDINO ZAVISE I NADLEŽNOST SU ZEMLJE U KOJU PUTUJETE. MOLIMO VAS DA MERE POŠTUJETE PRVENSTVENO ZBOG LIČNE BEZBEDNOSTI.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

– Cene su prikazane u evrima i plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate
– 30 % prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka aranžmana:
o Gotovinski
o Platnim karticama: VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, MAESTRO, DINA
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena.

 

Slični/preporučeni aranžmani