Rezultati pretrage

Pregled:

ČANJ – hotel ANCORA LUX 3*

Čanj je atraktivno turističko mesto, koje se nalazi u uvali između Petrovca i Sutomora, krasi prostrana šljunkovita plaža duga 1100m. U neposrednoj blizini, pristupačna samo s mora, nalazi se čuvena Kraljičina plaža koju smatraju biserom Jadrana.

od 35€ po osobi
Detaljnije

ČANJ – VILA BABOVIĆ

Hotel Vila Babović 3* je objekat koji dugi niz godina svojim gostima nudi odličnu uslugu i srdačnu atmosferu. Hotel je udaljen 250 metara od plaže. U okviru objekta se nalazi restoran, a u blizini hotela se nalazi i Caffe-bar gde se gosti mogu opustiti uz piće i iskoristiti uslugu besplatnog WiFi-a. Hotel Vila Babović raspolaže i delom plaže gde gosti mogu iznajmiti ležaljke i suncobrane po povoljnijim cenama. Hotel poseduje svoj parking ( do popune mesta ).

od 30€ po osobi
Detaljnije

ČANJ – HOTEL ADRIA HARMONY 3* 2024

Hotel ADRIA HARMONY 3* se nalazi u mirnom delu Čanja na 100 m od plaže, tako da omogućuje mir i tišinu turistima. Moderno opremljene sobe (1/2, 1/3, 1/4) pružaju potpuni komfor i udobnost turista, poseduju sopstveno kupatilo, terasu, TV (satelitski program), frižider, klimu (besplatno korišćenje), WiFi, a većina ima pogled ka moru. Obezbeđen parking prostor uz sami objekat. U sklopu objekta je i recepcija koja pruža sve potrebne informacije kao i prostrani restoran sa letnjom baštom i igraonicom za decu. Hotel ima lift, zatvoreni bazen, saunu, otvoreni bazen dubine 55 cm na krovu sa panoramskim pogledom.

od 28€ po osobi
Detaljnije