Rezultati pretrage

Pregled:

ČANJ – hotel ANCORA LUX 3*

Čanj je atraktivno turističko mesto, koje se nalazi u uvali između Petrovca i Sutomora, krasi prostrana šljunkovita plaža duga 1100m. U neposrednoj blizini, pristupačna samo s mora, nalazi se čuvena Kraljičina plaža koju smatraju biserom Jadrana.

od 35€ po osobi
Detaljnije

PEFKOHORI – TASSOS & DESPINA 2024

Vila Tassos & Despina se nalazi na oko 120 m od plaže u samom centru. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 5€ po studiju/apartmanu po danu), TV i terasu. Dvokrevetni studio ima francuski ležaj. Dvokrevetni apartman ima francuski ležaj u spavaćem delu i odvojenu kuhinju. Trokrevetni apartman ima spavaću sobu sa francuskim ležajem i single ležaj odvojenu kuhinju. Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet. Vila ima recepciju i prostor za odlaganje stvari pri dolasku i odlasku, kao i toalet u suterenu. Studio i apartmani se nalaze na drugom spratu.

od po osobi
Detaljnije

PEFKOHORI – POSEIDON 2024

Apart hotel Poseidon se nalazi na oko 70 m od plaže u najlepšem delu Pefkohorija. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 5€ po studiju/apartmanu po danu), TV i terasu. Dvokrevetni studio ima francuski ležaj. Trokrevetni studio ima francuski ležaj i sofu na razvlačenje. Petokrevetni apartman ima sobu u kojem se nalaze francuski i sofa na razvlačenje i kuhinja i malu spavaću sobu (odvojenu harmonika vratima) u kojoj se nalazi krevet na sprat. Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet u lobiju i kod bazena. Zgrada poseduje recepciju i bazen (bez ležaljki) koji je zatvoren u periodu popodnevnog odmora, kao i prostoriju za odlaganje stvari pri dolasku i odlasku. Na recepciji se mogu iznajmiti sefovi (nisu dostupni 24h). Apartman i studiji se nalaze na visokom prizemlju i na prvom spratu.

 

 

 

od po osobi
Detaljnije

POLIHRONO – OLGA 2024

Vila Olga se nalazi na oko 70 m od plaže u centru letovališta, preko puta hotela Akrogiali. Svaka smeštajna jedinica ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, TV, klima uređaj (uključen u cenu u periodu od 10.07-01.09.) i terasu. Trokrevetni studio ima tri single ležaja (u nekim studijima dva single ležaja su spojena u francuski). Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet. Vila poseduje veliko ograđeno dvorište sa parkingom. Studiji se nalaze u prizemlju.

od po osobi
Detaljnije

HANIOTI – ODISEAS 2024

Vila Odiseas se nalazi na oko 280 m od plaže i 50 m od centra. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (uključen u cenu), TV i terasu. Trokrevetni studio ima francuski i single ležaj. Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet. Vila ima prostor za odlaganje stvari i toalet koji je gostima na raspolaganju pri dolasku i odlasku. Vila nema svoj parking, ali se na 50 m od vile nalazi besplatan parking kod Zorbas parka. Studiji se nalaze na drugom spratu.

od po osobi
Detaljnije

PARALIA – IVET 2024

Vila Ivet se nalazi u centru Paralije, na oko 90 m od plaže. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 7€ po studiju po danu), TV i terasu. Trokrevetni studio ima francuski i singl ležaj ili tri singl ležaja. Četvorokrevetni studio ima dva francuska ležaja. Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet. Vila ima lift. Studiji se nalaze na prvom spratu.

 

od po osobi
Detaljnije

ČANJ – VILA BABOVIĆ

Hotel Vila Babović 3* je objekat koji dugi niz godina svojim gostima nudi odličnu uslugu i srdačnu atmosferu. Hotel je udaljen 250 metara od plaže. U okviru objekta se nalazi restoran, a u blizini hotela se nalazi i Caffe-bar gde se gosti mogu opustiti uz piće i iskoristiti uslugu besplatnog WiFi-a. Hotel Vila Babović raspolaže i delom plaže gde gosti mogu iznajmiti ležaljke i suncobrane po povoljnijim cenama. Hotel poseduje svoj parking ( do popune mesta ).

od 30€ po osobi
Detaljnije

ČANJ – HOTEL ADRIA HARMONY 3* 2024

Hotel ADRIA HARMONY 3* se nalazi u mirnom delu Čanja na 100 m od plaže, tako da omogućuje mir i tišinu turistima. Moderno opremljene sobe (1/2, 1/3, 1/4) pružaju potpuni komfor i udobnost turista, poseduju sopstveno kupatilo, terasu, TV (satelitski program), frižider, klimu (besplatno korišćenje), WiFi, a većina ima pogled ka moru. Obezbeđen parking prostor uz sami objekat. U sklopu objekta je i recepcija koja pruža sve potrebne informacije kao i prostrani restoran sa letnjom baštom i igraonicom za decu. Hotel ima lift, zatvoreni bazen, saunu, otvoreni bazen dubine 55 cm na krovu sa panoramskim pogledom.

od 28€ po osobi
Detaljnije

NEI PORI – ANNA 2024

Vila Anna se nalazi na oko 140 m od plaže. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 5€ po studiju po danu), TV i terasu. Trokrevetni studio ima francuski i single ležaj. Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet. Studiji se nalaze na prvom spratu vile.

od po osobi
Detaljnije

PARALIA – CHRISTIN 2024

Vila Christin se nalazi na oko 90 m od plaže. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 7€ po danu u apartmanu 1/5, odnosno 5€ po danu u apartmanu 1/3+1), TV i terasu. Trokrevetni apartman sa pomoćnim ležajem ima spavaću sobu u kojoj se nalaze francuski i singl ležaj i kuhinju u kojoj je pomoćni ležaj. Petokrevetni dupleks apartman ima dve spavaće sobe, u jednoj sobi je francuski i singl ležaj, u drugoj sobi su dva singl ležaja i odvojenu kuhinju. Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet. Apartmani se nalaze na prvom i trećem spratu.

 

od 215 po osobi
Detaljnije